Puppyplezier

Joepie een puppy, dat is wat je denkt als dat schatje in huis is. Wat kan dat pluizenbolletje nou fout doen? Nou met een week op 12 wil hij je wel laten zien dat hij ook de baas kan zijn en voor je het weet is het een echte puber. In deze cursus waarin het socialiseren van de pup voorop staat beginnen we al met de training van de pup, want wat de hond nu niet aanleert hoef je hem straks niet meer af te leren. We beginnen zo snel mogelijk, het liefst met 8 weken.

Einddoel voor de hond:

  • Naam: de hond moet zijn “naam” kennen en iedere keer reageren op het gebruik van zijn naam.
  • Samen spelen: baas en hond werken aan hun relatie door samen de juiste spelletjes te spelen.
  • Foei en Goed zo: zo makkelijk om aan te leren en o zo handig als ze deze commando’s kennen.
  • Zit, lig en sta: het begin van de gehoorzaamheid.
  • Lichaamscheck: het is handig als je met je hond naar bijv.de dierenarts moet dat de hond zich op bepaalde plaatsen laat betasten.

Einddoel baasje:

  • Regeltjes: de baas moet de basis huisregels bepalen en toepassen: zoals bijv. wachten om te mogen eten, aan de stoeprand zitten, voor het uistappen uit de auto, bij het aanhaken van de riem en voor het naar buiten gaan.
  • Lichaamstaal: de baas moet weten dat honden geen Nederlands verstaan, maar super onze lichaamstaal kunnen lezen. Ook wordt er gestart met het leren lezen van de lichaamstaal van de hond. Het is wel handig dat we elkaar begrijpen.

Deze cursus bestaat uit 5 lessen van 45 minuten praktijk + 15 minuten theorie. Omdat we voornamelijk 1 op 1 trainen is het zeer intensief voor de hond en daarom maar lessen van 45 minuten. Kosten € 125,00. Trainingslocatie: Daar waar de hond in het dagelijks leven komt (gewoon thuis en in de omgeving dus).