Cursussen

Praktijkcursusen

  • Puppyplezier: Joepie een puppy, dat is wat je denkt als dat schatje in huis is. Wat kan dat pluizenbolletje nou fout doen? Nou met een week op 12 wil hij je wel laten zien dat hij ook de baas kan zijn en voor je het weet is het een echte puber. In deze cursus waarin het socialiseren van de pup voorop staat beginnen we al met de training van de pup, want wat de hond nu niet aanleert hoef je hem straks niet meer af te leren. We beginnen zo snel mogelijk, het liefst met 8 weken. Lees meer over puppyplezier.
  • Juniorplezier: Weer een stapje verder in de ontwikkeling van de hond. Communiceren en de omgang met je hond staat voorop in deze cursus. Met de clicker in onze hand laten wij de hond bepalen wanneer hij zijn beloning krijgt, maar wij doen dat alleen om zijn gedrag te vormen  naar onze wensen. Het blijft o zo belangrijk om plezier tijdens de training te hebben, omdat de hond graag voor je werkt als het leuk is. Lees meer over juniorplezier.
  • Training op maat: Je komt er achter dat je hond iets nog niet helemaal lekker onder de knie heeft. Je hond trekt aan de lijn of komt niet goed terug op het commando “Hier” als hij “Vrij” loopt. Je wilt dat graag nog verbeteren. Lees meer over training op maat.
  • Treibball: Treiball is een hondensport die veel aan populariteit wint. Doordat de sport maar weinig belastend is, is deze leuke sport ook zeer geschikt voor jonge honden, oude honden en  honden met een beperking. Lees meer over treibball.

Theoriecursussen

  • Omgang met een hond